Er du vores nye projektmedarbejder?

Vi søger en projektmedarbejder til forskelligartede og spændende fjernvarmeprojekter

Er du vores nye projektmedarbejder?

Ønsker du en arbejdsplads med et godt kollegialt miljø, gode arbejdsvilkår og mulighed for faglig udvikling? Hvor du bidrager til den grønne omstilling og spiller en central rolle i reduktionen af CO2 ved at føre tilsyn med renoverings- eller konverteringsprojekter fra naturgas og olie til grøn fjernvarme?

Så er vi den rette arbejdsplads for dig.

Dine arbejdsopgaver:

Som projektmedarbejder vil du føre tilsyn med både renoveringsprojekter, der har til formål at optimere eksisterende fjernvarmenet, samt konverteringsprojekter fra naturgas og olie til fjernvarme. Vi går meget op i, at det arbejde der udføres af vores eksterne samarbejdspartnere, udføres korrekt for vores kunder. Derfor vil en af dine arbejdsopgaver være at føre tilsyn med det arbejde der udføres i de enkelte projekter samt administrative opgaver i forbindelse med projekterne.

I dit daglige virke vil du indgå i et projektteam, hvor du kan forvente en masse sparring og samarbejde omkring de enkelte projekter. Du skal derfor være god til at samarbejde, da du skal koordinere dit arbejde med både eksterne samarbejdspartnere, dit projektteam og resten af organisationen.

Dine ideelle kompetencer:

  • Erfaring indenfor fjernvarme- eller anlægsprojekter.
  • En relevant teknisk uddannelse.
  • Erfaring med Office.
  • Gode samarbejdsevner.
  • God mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med højt til loftet, hvor du vil opleve en kollegial stemning med humor og plads til forskelligheder og nye ideer. Der vil være mulighed for efteruddannelse i evt. manglende kompetencer.

Stillingen er på 37 timer. Arbejdspladsen er i Hvidovre. Ansøgningen sendes til ebo@ebo.dk. Spørgsmål på 36 38 38 00.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2022 kl. 12:00.

EBO Consult A/S
Blytækkerporten 2, 2650 Hvidovre

Selskabet er stiftet i 1931. Fjernvarmeområdet er vores hovedbeskæftigelse, og vi
har fjernvarmeselskaber i total- og deladministration. Vi varetager således alle eller
nogle administrative, økonomiske samt teknisk-administrative funktioner for
kunderne. Se mere på www.ebo.dk

Er du vores nye projektmedarbejder?

Vi søger en projektmedarbejder til forskelligartede og spændende fjernvarmeprojekter

Er du vores nye projektmedarbejder?

Ønsker du en arbejdsplads med et godt kollegialt miljø, gode arbejdsvilkår og mulighed for faglig udvikling? Hvor du bidrager til den grønne omstilling og spiller en central rolle i reduktionen af CO2 ved at føre tilsyn med renoverings- eller konverteringsprojekter fra naturgas og olie til grøn fjernvarme?

Så er vi den rette arbejdsplads for dig.

Dine arbejdsopgaver:

Som projektmedarbejder vil du føre tilsyn med både renoveringsprojekter, der har til formål at optimere eksisterende fjernvarmenet, samt konverteringsprojekter fra naturgas og olie til fjernvarme. Vi går meget op i, at det arbejde der udføres af vores eksterne samarbejdspartnere, udføres korrekt for vores kunder. Derfor vil en af dine arbejdsopgaver være at føre tilsyn med det arbejde der udføres i de enkelte projekter samt administrative opgaver i forbindelse med projekterne.

I dit daglige virke vil du indgå i et projektteam, hvor du kan forvente en masse sparring og samarbejde omkring de enkelte projekter. Du skal derfor være god til at samarbejde, da du skal koordinere dit arbejde med både eksterne samarbejdspartnere, dit projektteam og resten af organisationen.

Dine ideelle kompetencer:

  • Erfaring indenfor fjernvarme- eller anlægsprojekter.
  • En relevant teknisk uddannelse.
  • Erfaring med Office.
  • Gode samarbejdsevner.
  • God mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med højt til loftet, hvor du vil opleve en kollegial stemning med humor og plads til forskelligheder og nye ideer. Der vil være mulighed for efteruddannelse i evt. manglende kompetencer.

Stillingen er på 37 timer. Arbejdspladsen er i Hvidovre. Ansøgningen sendes til ebo@ebo.dk. Spørgsmål på 36 38 38 00.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2022 kl. 12:00.

EBO Consult A/S
Blytækkerporten 2, 2650 Hvidovre

Selskabet er stiftet i 1931. Fjernvarmeområdet er vores hovedbeskæftigelse, og vi
har fjernvarmeselskaber i total- og deladministration. Vi varetager således alle eller
nogle administrative, økonomiske samt teknisk-administrative funktioner for
kunderne. Se mere på www.ebo.dk