Peter fortæller om samarbejdet med EBO Consult

Vi har fået en samarbejdspartner, der gør en ekstra indsats for at effektivisere vores fjernvarmedrift

Peter arbejder på ejendomskontoret i Bredalsparken, Hvidovre, og har ansvar for, at beboerne har varmt vand og varme i deres radiatorer. I alt har Bredalsparken 12 centraler, hvorfra varmen distribueres.

Efter et lynnedslag i sommer, gik to af centralernes SRO-anlæg, der styrer varme- og varmtvandsforbrug, i stykker. Der skulle findes en hurtig løsning på et nyt SRO-anlæg, der både optimerede styringen og effektiviserede arbejdsgangene for Peter og hans kollegaer.

”EBO Consult blev involveret i projektet, da de havde erfaringer med projektering, SRO-teknik og havde gennemført lignende projekter. De var derfor en god sparringspartner, der i fællesskab med os identificerede hvilke løsninger, der var de bedste. På den måde har vi fået en løsning, der passer til vores behov – hverken mere eller mindre”, siger Peter.

Med det nye SRO-anlæg kan Peter få et hurtigt- og realtidsoverblik over leveringen af varme- og varmtvandsforbrug i de to centraler, bl.a. via en app på hans mobil. Derudover ”har han har fået en sparringspartner i EBO Consult, der reelt interesserer sig for om fjernvarmedriften i Bredalsparken kører stabilt og effektivt”. Peter fortæller, at han for nyligt havde problemer med distributionen af varme i en del af Bredalsparken pga. de ældre centraler. Da han befandt sig i den anden ende af DK, ringede han til EBO Consult, der assisterede og hjalp med at løse problemet.

Når der opstod problemer, stod Peter alene om at skulle finde en løsning. Nu har han fået en samarbejdspartner udenfor Bredalsparken, der kan hjælpe ham med at finde en løsning.

Peter fortæller om samarbejdet med EBO Consult

Vi har fået en samarbejdspartner, der gør en ekstra indsats for at effektivisere vores fjernvarmedrift

Peter arbejder på ejendomskontoret i Bredalsparken, Hvidovre, og har ansvar for, at beboerne har varmt vand og varme i deres radiatorer. I alt har Bredalsparken 12 centraler, hvorfra varmen distribueres.

Efter et lynnedslag i sommer, gik to af centralernes SRO-anlæg, der styrer varme- og varmtvandsforbrug, i stykker. Der skulle findes en hurtig løsning på et nyt SRO-anlæg, der både optimerede styringen og effektiviserede arbejdsgangene for Peter og hans kollegaer.

”EBO Consult blev involveret i projektet, da de havde erfaringer med projektering, SRO-teknik og havde gennemført lignende projekter. De var derfor en god sparringspartner, der i fællesskab med os identificerede hvilke løsninger, der var de bedste. På den måde har vi fået en løsning, der passer til vores behov – hverken mere eller mindre”, siger Peter.

Med det nye SRO-anlæg kan Peter få et hurtigt- og realtidsoverblik over leveringen af varme- og varmtvandsforbrug i de to centraler, bl.a. via en app på hans mobil. Derudover ”har han har fået en sparringspartner i EBO Consult, der reelt interesserer sig for om fjernvarmedriften i Bredalsparken kører stabilt og effektivt”. Peter fortæller, at han for nyligt havde problemer med distributionen af varme i en del af Bredalsparken pga. de ældre centraler. Da han befandt sig i den anden ende af DK, ringede han til EBO Consult, der assisterede og hjalp med at løse problemet.

Når der opstod problemer, stod Peter alene om at skulle finde en løsning. Nu har han fået en samarbejdspartner udenfor Bredalsparken, der kan hjælpe ham med at finde en løsning.