Interesseorganisation for energifællesskaber er på vej

I går afholdte vi et spændende event på Bloxhub, der satte fokus på energifællesskaber – deres værdi og virkelighed. Der blev holdt mange spændende oplæg, delt viden og erfaringer omkring hvilken værdi energifællesskaber repræsenterer, og hvordan vi sammen skaber bedre rammer og vilkår for energifællesskaber, som en del af den grønne omstilling.

Er du gået glip af eventet, kan du finde nogle af præsentationerne fra eventet til her.

Udover en masse videndeling, så blev der også nedsat en arbejdsgruppe bestående af 15 medlemmer, der skal etablere en Interesseorganisation for energifællesskaber. De 15 medlemmer er forskellige aktører med interesse for energifællesskaber. Herunder kommuner, virksomheder, landsbyer, borgere og energifællesskaber.

Målet med arbejdet bliver at lancere Interesseorganisationen på Klimafolkemødet 2023.