Forbrugerejet fjernvarme er et skridt nærmere i Holland

Vi har netop afsluttet vores hollandske projekt med Energie Samen, Grunneger Power & Klimaatverbond, der er finansieret af Energistyrelsen gennem en bevilling.

Og meget har vi nået:

  • Vi har undersøgt fjernvarmemarkederne i Holland og Danmark. Det er blevet til en skrftlig rapport, der kan læses af de fleste med interesse. Rapporten findes i en kort og lang version, der kan tilgås nederst på denne side.
  • Vi har afholdt workshop i Danmark, hvor vi har delt ud af vores know-how om, hvordan forbrugerejede fjernvarmeselskaber udvikles, driftes og administreres.
  • Vi har været i Holland for at inspirere til udviklingen af en fælles platform for hollandsk forbrugerejet fjernvarme, der på mange måder kommer til at ligne EBO Consult.
  • Vi har afholdt en konference i Holland, der inspirerede kommuner, repræsentanter fra den hollandske stat og flere borgerdrevne fjernvarmeinitiativer til at gå sammen om at udvikle og etablere fjernvarme.

Tilsammen har projektet bidraget til at tage de første skridt til at udvikle hollandsk forbrugerejet fjernvarme. Det har været et spændende og lærerigt projekt, og vi ser frem til at arbejde videre med at udvikle hollandsk forbrugerejet fjernvarme.

Link til:

Tryk på billedet, og læs artiklen om fjernvarmeprojektet i DBDH