Projektfase
Bliv klar til jeres projekt Få et kvalificeret og velarbejdet udbudsmateriale Få den mest kvalificerede entreprenør Få en stærk projektstyring Få styr på driften

Bliv klar til jeres projekt

Vi har kvalificeret viden og erfaring med opstartsfasen i forskellige typer af fjernvarmeprojekter. I opstartsfasen hjælper og vejleder vi med at få udført de rigtige og nødvendige analyser. Kontakt os for at høre mere.

Eksempler på projekter:

  • Renovering af ledninger, muffere, varmecentraler eller lignende
  • Fjernvarmeudbygning
  • Digitalisering af ledningsnet

Få et kvalificeret og velarbejdet udbudsmateriale

Vi har 100 % styr på at udarbejde udbudsmateriale til bl.a. renoverings- og anlægsprojekter, hoved- og totalentrepriser. Vi har en bred erfaring, og har gennemført forskellige udbudsformer med stor succes.

Et godt og velarbejdet udbudsmateriale kan hjælpe jer igennem resten af projektet, og vi hjælper gerne med at give jer et udbudsmateriale, der er i topklasse. Kontakt os for at høre mere.

Få den mest kvalificerede entreprenør

Vi kan hjælpe med at udvælge entreprenøren til jeres projekt. Da vi har mange års erfaring med fjernvarmeprojekter, har vi udviklet metoder, der kan udvælge de mest kvalificerede entreprenører til forskellige typer af projekter - det gælder også jeres. Kontakt os for at høre mere.

Få en stærk projektstyring

Vi sørger for, at fjernvarmeprojekter kører på skinner. Det gør vi igennem tilsyn, styring af byggemøder, opfølgning, økonomisk styring, kvalitetssikring og meget mere. Kontakt os for at høre mere.

Få styr på driften

Vi hjælper med driften efter, at projektet er gennemført. Det gør vi gennem vedligeholdelsesprotokoller, vagtordninger, tilsyn og meget mere. Vi kan også hjælpe jer. Kontakt os for at høre mere.